Een passend abonnement voor iedereen, ook voor (oud) Mywheels gebruikers

Mywheels is gestopt met het onderling verhuren van auto’s met de buurt. In Zeist kun je nu alleen nog auto’s huren bij commerciële partijen of de auto’s van Mywheels zelf. Wil jij wél delen met je buren? Kijk eens of onze duurzame auto’s een alternatief zijn. We hebben zo’n 20 auto’s verspreid over Zeist (Kerckebosch, Centrum, Verzetswijk, Kersbergen, Couwenhoven, Componistenbuurt, Vollenhove), Den Dolder en Austerlitz. Je bent al bekend met autodelen. We kunnen je snel weer op weg helpen. Hier vind je onze abonnementen en hier de locaties. Aanmelden om een proefrit te maken in een van de elektrische Nissan Leafs of BMW i3 kan hier. Meteen inschrijven voor de gebruikersovereenkomst kan met deze link. Tijdens het invullen kun je de overzichtelijke voorwaarden zien, waarop je aan het einde je instemming geeft. Zo kun je al snel weer duurzaam op weg! Een abonnement kan op elk moment van de maand ingaan. Je hebt een opzegtermijn van een maand vanaf de lopende maand.

Heb je nog een auto die je snel wilt verkopen? Kijk eens bij de ANWB (een echte vaste prijs), of je eigen dealer/garagebedrijf. Via Marktplaats kan het ook goed en snel gaan.

Als je al een auto deelde via andere deelinitiatieven, dan ben je bekend met de voordelen, met name betalen naar gebruik (en duurzaam). Het abonnement kan elk moment ingaan.

We maken altijd vooraf kennis met elke nieuwe autodeler. Zo weten we of ons buurt-autodelen goed bekend is en het rijden in een elektrische auto toe te lichten.

Waarom een proefrit?

Bij Samen Slim Rijden Zeist delen we de auto’s met de buren, bekenden. We leggen je graag de werking van de elektrische auto uit, evenals het opladen, het gebruik van de reserveringsapp en het idee achter ons autodeel initiatief van Zeist. Daarom maken we altijd een afspraak voor een proefrit. Ook eens praten met onze mede-autodelers? Dat kan.

Kijk in de agenda en klik je tijd aan. Is jouw gewenste tijd niet meer beschikbaar? Stuur dan even een mailtje naar arnout@samenslimrijden-zeist.nl met je verzoek.

Proefrit plannen

Laadkosten
Binnen- en buiteland

Handige app
Sleutel en reserveren

Verzekering
Gerust op weg

Onderhoud
Geen omkijken naar

Huisgenoten
Maken gratis gebruik*

Basis

10p/m
 • € 5 per uur
 • € 0,30 per kilometer
 • Dagtarief € 50
 • Weekendtarief € 100

Voordeel*

30p/m
 • € 3,50 per uur
 • € 0,20 per kilometer
 • Dagtarief € 37,50
 • Weekendtarief € 70

Plus*

60p/m
 • € 2,50 per uur
 • € 0,15 per kilometer
 • Dagtarief € 30
 • Weekendtarief € 60

*Huisgenoten betalen bij het Plus-abonnement zelf geen abonnementskosten. Bij het Voor-abonnement krijgen huisgenoten 50% korting op het maandtarief van het zelfde of het basisabonnement. Bij het Basis-abonnement krijgen huisgenoten 50% korting op het maandtarief van het zelfde abonnement.
**Vakantietarieven je betaalt de dagtarieven, aparte afspraken zijn mogelijk.

Bij de dagtarieven betaal je apart de km-kosten behorend bij je abonnement.

Per gebruiker (hoofdgebruiker en huisgenoten) wordt een aparte factuur opgesteld en via automatische incasso maandelijks afgeschreven.

Handig voor ondernemers (ZP en MKB) en bedrijven: per gebruiker wordt een aparte BTW factuur opgesteld.

Bovenstaande tarieven gelden voor de Nissan Leaf model 2018, BMWi3. De uurtarieven voor de Nissan Leaf E+ zijn € 0,75 per uur hoger. Dagtarieven zijn gelijk.

Proefrit plannen

Andere voorbeelden

Sarah – 2.500 km per jaar
Sarah denkt wel eens aan het kopen van een auto voor die ritten die net te onhandig zijn op de fiets, zoals haar trainingen op dinsdag- en donderdagavond. Een deelauto biedt echter een mooi alternatief. Die auto gebruikt Sarah dan gemiddeld 5 uur en 2.500 km per jaar. Zij kiest voor het Voordeelabonnement. Daarmee is zij maandelijks ongeveer € 150 kwijt. Een eigen auto zou haar maandelijks € 245 kosten. Ze bespaart dus € 95 per maand; zo’n 39%.

Mieke en gezin – 7.000 km per jaar
Mieke werkt 2 dagen parttime, 20 km verderop in het ziekenhuis. Lastig met OV en de fiets. De auto is fijn, ook voor boodschappen. Mieke rijdt 5.000 km per jaar en heeft de auto dan 10 uur per week in gebruik. Zij stapt over op een duurzame deelauto. Haar man Thomas en zoon Mikel doen alles met de fiets en OV, maar gebruiken die auto dan ook af en toe, bij elkaar 2.000 km per jaar en 4 uur per week. Mieke kiest het Plusabonnement met korting voor haar huisgenoten. Samen betalen ze ongeveer € 285 per maand. De kleine middenklasser zou per maand € 425 kosten. Mieke bespaart dus € 140 per maand, zo’n 33%.

Voor een uitgebreide berekening wat het jou kan opleveren, kun je gebruik maken van de website van de ANWB.

Klik op de grafiek om deze te vergroten

Wat zeggen anderen?

“Het is heel prettig elektrisch rijden en we hebben verder geen omkijken naar onderhouds- en tankkosten. Alle kosten zijn helder en je betaalt alleen voor gebruik.”

Arjan Visser

“WOW, wat rijdt dat fantastisch, comfortabel en luxe! En fijn dat dat ook nog goedkoper en duurzaam is”

Nieuw lid na de proefrit

Wil je al een proefrit maken?

klik hier voor een proefrit

Wat zeggen anderen?

“Wij hebben onze auto verkocht en gebruiken nu alleen de deelauto’s. Met ons abonnement kunnen we allebei gebruik maken van een auto, ook tegelijkertijd als net eens nodig is. Het rijdt heerlijk, stil, comfortabel en duurzaam. Daarbij besparen we ook nog fors!”

Robert

“We gebruiken de deelauto als tweede auto. Fijn om zo een auto achter de hand te hebben voor enkele keren in de maand. We betalen dan naar gebruik, in plaats van een extra auto te betalen die veel stil staat. Zonde van die auto en het geld.”

Michel